ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA "PODUZETNIK ZA PET" - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U utorak, 21. lipnja 2016. godine u Strukovnoj školi u Đurđevcu održana je završna konferencija projekta „Poduzetnik za pet“. Cilj projekta bio je upoznati učenike Strukovne škole Đurđevac s obrtništvom i poduzetništvom, a projektom je nastala učenička zadruga i njezine četiri sekcije: kuhari, kozmetičari, novinari kao i sekcija za izradu ukrasnih i uporabnih predmeta.


Nositelj projekta je Strukovna škola Đurđevac dok su partneri u projektu Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja. Projekt je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda ukupne vrijednosti 288.087,17 kuna.


Na početku konferencije sve prisutne je pozdravio ravnatelj Strukovne škole Đurđevac Mirko Peršinović koji je izrazio zadovoljstvo uspješno provedenim projektom. Pozdravne riječi uputili su i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal te zamjenica gradonačelnika Grada Đurđevca Kristina Benko Markovica koji su također imali samo riječi pohvale za sve projektne partnere uključene u projekt te su istaknuli važnost projekata u kojima se razvija suradnja ustanova i poduzetnički duh djece već u srednjoškolskoj dobi.


Voditeljica projekta Marinela Blažek održala je kratku prezentaciju o samom projektu, djelovanju učenika i profesora na projektu kroz proteklu godinu te je prezentirala sve projektne aktivnosti.


Konferenciji su prisustvovali i predstavnici projektnih partnera, tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać sa suradnicom te ravnateljica PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Melita Birčić sa suradnicama.


Natrag
scroll to top