OBRTNIČKA KOMORA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE I OBRTNIČKO UČILIŠTE POUKA POTPISALI UGOVORE O SURADNJI S HZZ-om - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije 28. lipnja 2016. potpisani su sporazumi o suradnji između Obrtničke komore i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te Obrtničkog učilišta Pouka i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.


Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Obrtničko učilište Pouka od svog osnutka na raznim područjima surađuju sa HZZ Područnim uredom Križevci. Posebno smo zadovoljni suradnjom na području politika upisa i izbora zanimanja za upis u deficitarna obrtnička zanimanja, na programima samozapošljavanja te osposobljavanju i usavršavanju nezaposlenih osoba. Komora je zadovoljna i prihvaćanjem prijedloga obrtnika poslodavaca za kreiranje mjera Zavoda s ciljem osiguranja kvalificirane radne snage. Isto tako, Zavod je nezaobilazna institucija prilikom realizacije EU projekata koji za cilj imaju obrazovanje i zapošljavanje. Komora i POUKA sa Zavodom surađuju u Klasteru za cjeloživotno učenje i kroz lokalno partnerstvo za zapošljavanje.


S obzirom da je dosadašnja suradnja bila neformalnog karaktera, u dogovoru s HZZ-om odlučili smo potpisati sporazum o suradnji između Obrtničke komore i HZZ-a i sporazum između Obrtničkog učilišta POUKA i HZZ-a te na taj način formalizirati tu suradnju.


U ime v.d. ravnatelja središnjeg ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje sporazum je potpisala v.d. predstojnice HZZ Područne službe Križevci Vesna Kuterovac, u ime Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije predsjednik Zvonko Pecikozić, a u ime Obrtničkog učilište Pouka predsjednik Upravnog vijeća Božo Barać.


Natrag
scroll to top