OBRTNIČKOJ KOMORI ODOBRENA SREDSTVA ZA ORGANIZACIJU KONFERENCIJE O OBNOVLJIVIM IZVORIMA ENERGIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Ministarstvo poduzetništva i obrta prihvatilo je pokroviteljstvo i odobrilo Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije sufinanciranje znanstveno-stručnog skupa s temom obnovljivih izvora energije.


Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije javila se na Javni poziv za prijavu gospodarskih manifestacija, znanstveno-stručnih skupova i ostalih aktivnosti promidžbe poduzetništva i obrta s idejom organizacije dvodnevne konferencije o obnovljivim izvorima energije. Konferencija je namijenjena stručnjacima iz područja obnovljivih izvora energije, potpornim institucijama i poduzetnicima koji se bave instaliranjem proizvodnih kapaciteta iz područja obnovljivih izvora energije s područja Koprivničko-križevačke i susjednih županija. Glavni cilj je upoznati sudionike i javnost sa svim aspektima korištenja energije sunca i vjetra, prednostima koje oni nude te kako ih koristiti u vlastitom poslovanju. Znanje i iskustvo stečeni na ovoj konferenciji služiti će u praktičnoj primjeni, ali i kao promocija obnovljivih izvora energije.


Natrag
scroll to top