ODRŽAN ORGANIZACIJSKI ODBOR 19. OBRTNIČKOG I GOSPODARSKOG SAJMA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U ponedjeljak, 17. listopada održana je 2. po redu sjednica Organizacijskog odbora 19. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije. Na sjednici se razgovaralo o tijeku organizacijskih priprema, programu kao i o nagradnoj igri. Direktor sajma Božo Barać izvijestio je članove Odbora o početku svečanog otvorenja koje će se održati u petak, 11. studenoga 2016.godine s početkom u 10,00 sati u sportskoj dvorani Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga u Križevcima.


Tema ovogodišnjeg sajma je „inovacije i nove tehnologije”. Studentski poduzetničko-tehnološki inkubator Visoke tehničke škole u Bjelovaru i Inovatorsko društvo „Marcel Kiepach“ iz Križevaca održat će brojne izložbene, stručne i prezentacijske programe tijekom tri dana trajanja manifestacije. Osim toga, prvi dan manifestacije održati će se i skup hrvatskih i mađarskih poduzetnika te će biti predstavljen dio programa suradnje Mađarska-Hrvatska namijenjen poduzetnicima, a dan će završiti krštenjem mošta po Križevačkim štatutima ispred sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca. U subotu, 12. studenog započeti će dvodnevna konferencija „Obnovljivi izvori energije“ u organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije. Nakon toga će se održati edukativna radionica „Vratimo biootpad prirodi!“ u organizaciji Komunalnog poduzeća d.o.o. dok će dan završiti već tradicionalnom revijom frizura i modnom revijom. Izbor najatraktivnijeg izložbenog prostora i izvlačenje dobitnika nagradnih igri održat će se u nedjelju, 13. studenog, a sajam će se svečano zatvoriti u 18,00 sati. Na sajmu će se prezentirati i obrtnička zanimanja učenika strukovnih škola s područja Koprivničko-križevačke županije, a održati će se i izložba malih životinja.


Na sjednici je zaključeno da će se pozvati i obrtnici iz drugih županija da posjete sajam, a  Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije će podmiriti troškove prijevoza.


Natrag
scroll to top