ODRŽAN CEH UGOSTITELJA I TURISTIČKIH DJELATNIKA OBRTNIČKE KOMORE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Dana 19. listopada održana je proširena sjednica Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije. Na sjednici se raspravljalo o aktualnoj problematici ugostitelja kao što su nedostatak kvalificirane radne snage, siva ekonomija u ugostiteljstvu, parafiskalni nameti u ugostiteljstvu i zakonska ograničenja. Glavna tema sjednice bila je sudjelovanje na Kongresu ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a u Splitu koji će se održati od 27. do 29. studenoga 2016. godine.


Cilj Kongresa je okupiti i promovirati struku kroz tematske radionice i panele, potaknuti i educirati ugostitelje kroz prezentacije i degustacije, te predstaviti nove proizvode. Svi nazočni na današnjoj sjednici složili su se bi bilo dobro skupiti zainteresirane ugostitelje s područja naše Županije da na Kongresu kroz prezentaciju iznesu zajedničke ideje i prijedloge, ali i probleme te ograničenja s kojima se susreću u poslovanju.


Natrag
scroll to top