ZAPOČELO OSPOSOBLJAVANJE NEZAPOSLENIH OSOBA ZA ZANIMANJE ELEKTROZAVARIVAČ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U četvrtak, 24.11.2016. godine, Obrtničko učilište Pouka u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Bjelovar, započelo je program izobrazbe nezaposlenih osoba.


Osam novih polaznika s područja Bjelovarsko-bilogorske županije upisalo je program osposobljavanja za obavljanje poslova elektrozavarivača. Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Bjelovar uputio je polaznike u navedeni program kako bi stekli dodatna znanja i time im omogućili bolju zapošljivost. Program osposobljavanja provodi se u trajanju 309 sati, od čega je 59 sati stručno-teorijske nastave i 250 sati praktične nastave. U prostorima Pučkog otvorenog učilišta Bjelovar polaznici će odslušati teorijski dio nastave nakon čega će biti upućeni na praktičnu nastavu kod ovlaštenih izvođača koji udovoljavaju kadrovskim i materijalnim uvjetima propisanim u Nastavnom planu i programu. Polaznici će proći kroz program i usvojiti sadržaje iz slijedećih nastavnih cjelina: osnove tehničkih materijala, osnove toplinske obrade, tehnologija struke i zaštita na radu.


Svi će polaznici nakon završetka teorijske i praktične nastave pristupiti završnoj provjeri znanja. Nakon uspješno položene završne provjere biti će im dodijeljena Uvjerenja o osposobljavanju koja se upisuju u elektronsku radnu knjižnicu.


Natrag
scroll to top