ODRŽAN 22. MEĐUNARODNI SAJAM GOSPODARSTVA, OBRTNIŠTVA I POLJOPRIVREDE – VIROEXPO 2017. - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u suradnji s PORA razvojnom agencijom Podravine i prigorja i HGK Županijskom komorom Koprivnica, organizirala je zajednički nastup obrtnika i poduzetnika iz Koprivničko-križevačke županije na 22. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede – VIROEXPO 2017.


Sajam je otvorio predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković koji se je u svom govoru osvrnuo na pozitivne gospodarske trendove te obećao da će tim tempom nastavit radit i dalje.


Na Sajmu se predstavilo 17 izlagača iz Koprivničko-križevačke županije na 60m2 izložbenog prostora. Od ukupnog broja izlagača bilo je šest obrtnika: ZOO CENTAR PIRANA vl. Štefica Brinc, LASTERA vl. Božidar Vurušić i Sanda Rakočević, NOVA DOMAĆA RADINOST, Mehanička radionica vl. Tihomir Pavunić, MOBY DICK vl. Darko Frankol i LESART vl. Saša Lesar. Za sve izlagače iz Koprivničko-križevačke županije koji su izlagali na zajedničkom izlagačkom prostoru, troškove izlaganja sufinancirali su organizatori zajedničkog nastupa.


Bogatim sadržajima, od gospodarskog foruma, stručnih predavanja do kulturnog i zabavnog programa VIROEXPO je i ove godine privukao veliki broj posjetitelja. Na sajmu je izlagalo 587 izlagača iz 27 zemalja, a zemlja partner bila je Republika Češka.


Natrag
scroll to top