NASTUP OBRTNIKA IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA SAJMU U MOSTARU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije organizirala je nastup za 16 obrtnika iz Koprivničko-križevačke županije na 20. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar, koji se održava od 4. do 8. travnja.


Obrtnici i poduzetnici iz Koprivničko-križevačke županije nastupaju na zajedničkom izložbenom prostoru koji je za izlagače besplatan. Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije na sajmu su predstavljali predsjednik Zvonko Pecikozić i tajnik Božo Barać.Nakon svečanog otvaranja izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije posjetili su premijer Andrej Plenković, predsjedatelj Predsjedništva BiH Mladen Ivanić, direktorica Sajma Dalfina Bošnjak, predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, srbijanski predsjednik Vlade Aleksandar Vučić i predsjednik HGK Luka Burilović.Međunarodni gospodarski sajam Mostar je najznačajnija i najuspješnija manifestacija u BiH. Sajam se nalazi u Slobodnoj zoni Hercegovina i to na 30 tisuća kvadratnih metara. Ove godine sajam je okupio 800 izlagača iz 30 zemalja. Ovogodišnja zemlja partner je Republika Hrvatska.


Natrag
scroll to top