POZIV OBRTNICIMA ZA IZLAGANJE NA 19. MEĐUNARODNOM SAJMU PODUZETNIŠTVA „MESAP 2017“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Međunarodni sajam poduzetništva „MESAP 2017“ održat će se od 09. do 11. lipnja 2017. godine u Nedelišću na unutarnjem i vanjskom prostoru sajamske dvorane.
U organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, „PORA“ Razvojne agencije Podravine i Prigorja i HGK Županijske komore Koprivnica tradicionalno će se na zajedničkom izlagačkom prostoru predstaviti obrtnici i poduzetnici s područja Koprivničko-križevačke županije.
Pozivamo sve zainteresirane obrtnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji se žele predstaviti na 19. međunarodnom sajmu poduzetništva „MESAP 2017“ da se jave zaključno do 26. svibnja 2017. godine u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije na tel: 048/623-408 ili e-mail: ok.koprivnica@hok.hr. Za sve izlagače koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru troškove izlaganja snose organizatori zajedničkog nastupa.
„MESAP 2017“ značajna je sajamska manifestacija u Hrvatskoj i široj regiji koja omogućuje izlagačima da budu konkurentniji na tržištu, održe postojeće kontakte te privuku nove korisnike svojih proizvoda i usluga.
Manifestacija je i ove godine organizirana pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske.


Natrag
scroll to top