IVANA VINCEK NA SVJETSKOM PRVENSTVU FRIZERA U PARIZU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Pariz će ove godine postati prijestolnica i centralno mjesto okupljanja najboljih svjetskih frizera i kozmetičara. U dva dana, 17. i 18. rujna, svoje vještine će prezentirati predstavnici mnogih zemalja, a među njima će biti frizeri i kozmetičari iz Hrvatske.

Među 15-ak natjecatelja iz Hrvatske je i Ivana Vincek, frizerka iz Molvi, koja će nastupiti u najvišoj umjetničkoj kategoriji – „fantazija“.


Nakon državnog prvenstva održanog u travnju ove godine i manjeg peha koji je rezultirao trećim mjestom – Ivana je za Svjetsko prvenstvo spremila potpuno novu kreaciju.


Od ideje do realizacije dug je put – od same pripreme kose, bojenja, izrade umetaka sve do stvaranja finalne kreacije prošlo je gotovo 3 mjeseca intenzivnog rada.


Kreacija je ovog puta inspirirana morskim motivima i gotovo u potpunosti dovršena, ostaju tek finalne dorade i detalji koji će biti odrađeni i prezentirani na samom natjecanju u Parizu.


Ivana uoči putovanja u Pariz kaže; „Čast mi je da svojim angažmanom mogu sebe, odnosno svoj rad, ali i državu prezentirati na svjetskoj razini. Ujedno se zahvaljujem na razumijevanju i financijskoj podršci od strane Općine Molve, Koprivničko-Križevačke županije, Saveza frizera Hrvatske, Turističke Zajednice Koprivničko-križevačke županije, Udruženja obrtnika Đurđevac i Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.


Zahvaljujem sponzorima „Siona“ hrvatskom proizvođaču kozmetike za kosu, „Frizerland trgovini“ vlasnice Nadice Zemun iz Križevaca te „Za Vas“ d.o.o.“ Pula opremi za frizerske salone, kao i svim klijentima na lijepim riječima podrške.„


Natrag
scroll to top