MAJSTORSKI ISPITI U TIJEKU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije provodi se III ispitni rok majstorskih ispita u 2017. godini. U ovom roku majstorski ispit polaže 9 kandidata iz sljedećih zanimanja: frizer, elektromehaničar, automehaničar, kuhar, pekar, strojobravar, mehaničar poljoprivredne mehanizacije.


Praktični dijelovi ispita su završili, a oni kandidati koji su položili taj dio ispita, mogu pristupiti pismenim dijelovima ispita iz stručno-teorijskih sadržaja, gospodarstva i pravnih propisa i radne pedagogije koji će se održati od 18. do 22. rujna 2017. godine.


Kandidatima koji uspješno polože sve dijelove majstorskog ispita Hrvatska obrtnička komora će dodijeliti Diplome o majstorskom zvanju. U tijeku su prijave za sljedeći ispitni rok, rok prosinac i traju do 29. rujna 2017. godine. Rok prosinac prema kalendaru Majstorskih ispita u Hrvatskoj obrtničkoj komori za 2017. godinu održat će se od 13. studenoga do 22. prosinca 2017. godine.


Više informacija možete dobiti na sljedećem linku: http://www.obrtnicka-komora-koprivnica.hr/default_obrazovanje.asp?sid=6258&n=2


Natrag
scroll to top