ODRŽAN 3. SASTANAK LOKALNIH DIONIKA U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA „ATM FOR SME´s“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, 25. rujna održan je 3. sastanak lokalnih dionika u okviru projekta „ATM for SMS’s - Pristup mikrofinanciranju za malo i srednje poduzetništvo“.
Sastanku su prisustvovali predstavnici Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Grada Koprivnice, Grada Križevaca, poduzetničkih potpornih institucija, Križevačkog poduzetničkog centra, HZZ-Područnog ureda Križevci i udruge „Korak po korak“.
Na samom početku prisutne je pozdravila ravnateljica PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja Melita Birčić koja se zahvalila svima na dolasku te ukratko predstavila aktivnosti projekta, nakon čega se prisutnima obratio i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim radom.
Tema sastanka bila je ublažavanje negativnih efekata financijske isključenosti o čemu je ispred Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta govorila Jasminka Keser, voditeljica službe za financiranje malog i srednjeg poduzetništva.
Projekt je odobren u okviru programa suradnje INTERREG EUROPE u trajanju pet godina i financiran je od strane Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 85%, odnosno 1,622 milijuna EUR-a.


Natrag
scroll to top