STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE NEZAPOSLENIH OSOBA ZA ZANIMANJE FASADERA/KE ZA STROJNO ŽBUKANJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtničko učilište Pouka u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje započelo je s provođenjem stručnog osposobljavanja nezaposlenih osoba za potrebe tržišta rada. Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Križevci uputio je nezaposlene osobe s područja Koprivničko-križevačke županije na dodatnu izobrazbu u Obrtničko učilište Pouka kako bi stekli dodatna znanja i vještine koje će im olakšati pronalazak zaposlenja.


Program osposobljavanja provodi se u trajanju 275 sati, od čega je 76 sati stručno-teorijske nastave, 100 sati praktične nastave te 99 sati vježbi. Nakon odslušanog redovnog dijela stručno teorijske nastave koja se održava u prostorijama Obrtničkog učilišta POUKA, polaznici će odraditi praktičnu nastavu u licenciranim radionicama.


Nakon završetka teorijske i praktične nastave polaznici će polagati završne provjere te dobiti uvjerenja o osposobljavanju.


Natrag
scroll to top