PREDSJEDNIK HOK-A DRAGUTIN RANOGAJEC POSJETIO UDRUŽENJE OBRTNIKA ĐURĐEVAC - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Delegacije Hrvatske obrtničke komore na čelu s predsjednikom Dragutinom Ranogajcem i Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije na čelu s predsjednicom Irenom Kovačić svojim posjetom iskazali su potporu vodstvu Udruženja obrtnika Đurđevac koje je ostalo bez zgrade Udruženja u požaru 28.4.2018. godine.


U srijedu 9.5.2018. godine predsjednik Hrvatske obrtničke komore g. Dragutin Ranogajec, predsjednik odbora za financije HOK-a g. Damir Židanić i glavna tajnica gđa Violeta Jelić te predsjednica POK-a Koprivnica gđa Irena Kovačić i tajnik g. Božo Barać posjetili su Udruženje obrtnika Đurđevac i održali sastanak s predsjednikom Damirom Golubićem i tajnicom Željkom Hasan. Cilj posjeta bio je da se vide razmjeri požara u kojem je izgorjela zgrada Udruženja obrtnika Đurđevac te definira način na koji se može pomoći Udruženju sanirati štetu i zgradu staviti u funkciju. Predsjednik Hrvatske obrtničke komore iskazao je potporu Udruženju te obećao financijsku pomoć, ali i poticaj ostalim dijelovima komorskog sustava (Udruženja obrtnika i područne komore) da se uključe u pomoć Udruženju te na taj način pokažu solidarnost. Dogovoreno je da će se pozvati i obrtnici i građani da pomognu sanirati ovu višemilijunsku štetu.


Isto tako, predsjednica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije obećala je pomoć Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, ali i pozvati ostale u Koprivničko-križevačkoj županiji da pomognu Udruženju obrtnika Đurđevac.


Predsjednik Udruženja obrtnika Đurđevac g. Damir Golubić zahvalio se predsjedniku Ranogajcu i predsjednici Kovačić sa suradnicima na dolasku i iskazanoj potpori te je istaknuo da će zajedničkim snagama ova šteta biti sanirana što prije.


Natrag
scroll to top