OBRTNIČKA KOMORA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE DONIRALA OPREMU STRUKOVNOJ ŠKOLI ĐURĐEVAC - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Predsjednica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije gđa Irena Kovačić i tajnik Komore g. Božo Barać te ravnateljica Obrtničkog učilišta Pouka gđa Jasmina Sinovec sa suradnicom gđom Kristinom Kovač posjetili su u utorak, 12. lipnja 2018. g. Strukovnu školu Đurđevac.


Povod posjeta bila je donacija 12 računala koja će koristiti učenici koji se školuju u zanimanjima tehničar za računalstvo, tehničar za mehatroniku i elektroničar-mehaničar za potrebe teorijske nastave u stručnim predmetima te za provedbu radioničkih vježbi. Obrtnička komora školi je donirala i mjerni instrument koji će se koristiti u predmetima iz područja elektrike.


Gđa Kovačić zahvalila se na dugogodišnjoj uspješnoj suradnji koju Obrtnička komora i Obrtničko učilište Pouka imaju sa školom i njezinim djelatnicima te je izrazila nadu da će se dobra suradnja nastaviti i u budućnosti. Posebno je istaknula Strukovnu školu Đurđevac kao pozitivan primjer provedbe JMO modela obrazovanja.


Predstavnici Komore i Pouke razgledali su školu u pratnji ravnatelja g. Darko Špoljar te njegovih suradnika g. Branka Pleadina i g. Dejana Rakijašića koji su gostima prezentirali praktikume i brojnu opremu koju škola posjeduje.


Natrag
scroll to top