ODRŽANA INFO RADIONICA O OTVORENIM POZIVIMA ZA MIKRO, MALE I SREDNJE PODUZETNIKE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Dana 19. srpnja 2018. godine u organizaciji HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijske komore Koprivnica i „PORA“ Razvojne agencije Podravine i Prigorja održana je informativna radionica za poduzetnike na temu „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“ i „WWW vaučeri za MSP-ove“ koji su pokrenuti u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.


U okviru radionice održana je prezentacija o uvjetima prijave, prihvatljivim i neprihvatljivim troškovima te procesu prijave i provedbe projekata. Poduzetnici mogu razviti i nabaviti informacijska i komunikacijska poslovna rješenja namijenjena optimiziranju poslovanja te prilagoditi i integrirati poslovna rješenja s postojećim ili novim informacijskim sustavom. Uvjet za dobivanje potpore je da prijavitelji djeluju pojedinačno. Poduzetnicima je na raspolaganju gotovo 70 milijuna kuna. Intenzitet potpore za poduzetnike iznosi do 85% prihvatljivih troškova.


Prijave na Pozive zaprimaju se od 13. kolovoza 2018. godine do iskorištenja predviđene alokacije, a najkasnije do 29. lipnja 2020. godine.


 


Natrag
scroll to top