MONTERI SOLARNO TOPLOVODNIH SUSTAVA USPJEŠNO POLOŽILI ZAVRŠNI ISPIT U OBRTNIČKOM UČILIŠTU POUKA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U Obrtničkom učilištu Pouka u četvrtak, 2. kolovoza 2018. održan je završni ispit za polaznike programa usavršavanja za montere solarno toplovodnih sustava.


Nakon odslušanih 150 sati teorijske nastave i vježbi te odrađenih 50 sati praktične nastave 9 polaznika programa uspješno je položilo završni ispit te steklo Uvjerenje o usavršavanju za poslove montera solarno toplovodnih sustava.


Pouka je ovaj program provodila u okviru projekta „Učenjem do posla“ iz kojeg su bili pokriveni svi troškovi provedbe te je za polaznike bio u potpunosti besplatan. Iz projekta su financirani i putni troškovi za polaznike iz udaljenijih mjesta, troškovi zaštitne odjeće i opreme, osiguranje polaznika na praktičnoj nastavi, a nabavljena je i nova oprema za provedbu praktične nastave i vježbi u praktikumu Obrtničkog učilišta Pouka.


U nastavku provedbe ovog projekta Pouka će provoditi još dva obrazovna programa – tesar i elektrozavarivač koji će za polaznike isto tako biti besplatni.


Natrag
scroll to top