ŽUPANIJSKU UPRAVU POSJETIO VELEPOSLANIK ALBANIJE NJ.E. RIZA PODA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U Županijskoj upravi u srijedu 15. svibnja, upriličen je prijem za veleposlanika Republike Albanije u Hrvatskoj, Nj.E. Riza Poda, opunomoćenu ministricu i zamjenicu Veleposlanika Elviru Isufi te počasnog konzula Republike Albanije u RH Stjepana Šafrana koji borave u službenom posjetu Koprivničko-križevačkoj županiji. Novog veleposlanika Republike Albanije u nastupnom su posjetu primili župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić, županijski pročelnici te predstavnici PORA Razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije, Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije te HGK Županijske komore Koprivnica.


Župan Koren u srdačnom je susretu izrazio zadovoljstvo posjetom njegove ekselencije Rize Pode i počasnog konzula Šafrana sa suradnicima, naglasivši kako prijateljstvo između dva naroda i zemalja traje već dugi niz godina te kako se nada da će se ono nakon susreta još više unaprijediti na svim poljima.


Uz naglaske na revitalizaciji odnosa župan je veleposlanika Podu upoznao  s posebnostima Koprivničko-križevačke županije te izrazio nadu kako će ubrzo doći do snažnijeg povezivanja  i u gospodarskom te kulturnom smislu.


Nakon sastanka razmijenjeni su i prigodni pokloni te dogovoren novi partnerski susret za koji su svi prisuti izrazili nadu da će se realizirati u što skorijem razdoblju.


Natrag
scroll to top