IZLAGAČI S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE PREDSTAVILI SVOJE PROIZVODE I USLUGE NA 27. JESENSKOM MEĐUNARODNOM BJELOVARSKOM SAJMU U GUDOVCU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Na sajamskom prostoru u Gudovcu od 06. do 08. rujna 2019. godine održan je 27. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam najveći je poljoprivredni sajam na kojem su svoje proizvode i usluge predstavili više od 500 izlagača iz Hrvatske i 11 stranih država.

Koprivničko-križevačka županija u suradnji s HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije organizirala je zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

Sajam je svečano otvorila predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

U unutarnjem i vanjskom prostoru, uz ostale izlagače svoje proizvode i usluge predstavili su slijedeći izlagači: FUGGY krojački obrt, preslikavanje i štampanje šema, vl. Mladen Fugaj, Križevci; PEMAKO, obrt za izradu suvenira, proizvodnju i usluge, vl. Maja Šarec, Drnje; VIŠAK KOVINOOBRADA, vl. Miljenko Višak, Križevci; Trgovački obrt, uzgoj i njega kućnih ljubimaca ZOO CENTAR PIRANA, vl. Štefica Brinc, Koprivnica; LORD 2 obrt za trgovinu, vl. Ivanka Kilić, Križevci.

Izlaganje za obrtnike bilo je besplatno.


Natrag
scroll to top