ODRŽANA HRVATSKO-MAĐARSKA GOSPODARSKA KONFERENCIJA U NAGYKANIZSI - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U petak, 22. studenoga  u organizaciji Gospodarske i trgovačke komore Nagykanisza održana je Hrvatsko-mađarska gospodarska konferencija.
Na konferenciji pod nazivom  „Novi polet hrvatsko-mađarskim gospodarskim vezama i  stvaranje povoljnih uvjeta malim i srednjim poduzetnicima s jedne i druge strane granice” sudjelovali su predstavnici Ministarstva gospodarstva RH, Ministarstva vanjskih poslova RH, predstavnici komora Virovitice, Koprivnice, Varaždina, Čakovca, Bjelovara te poduzetnici koji su posebno zainteresirani u bilateralnim odnosima.
Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije na konferenciji su predstavljali predsjednica Irena Kovačić, tajnik Božo Barać te predsjednik Udruženja obrtnika Koprivnica Darko Frankol i predsjednik Udruženja obrtnika Đurđevac Damir Golubić. Iz Koprivničko-križevačke županije na konfereciji su prisustvovali i zamjenik župana Darko Sobota i pročelnik Upravnog odjela za  financije, proračun i javnu nabavu Darko Masnec.
Uz dogovore oko postizanja gospodarske suradnje između dviju županija dogovoreno je i potpisivanje sporazuma o suradnji između Gospodarske i trgovačke komore Nagykanisza i Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije. Partneri iz Gospodarske i trgovačke komore Nagykanizsa iskoristili su ovu priliku i kako bi se zahvalili partnerima iz Koprivničko-križevačke županije na pozivu i gostoprimstvu prilikom održavanja 22. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.


 


Natrag
scroll to top