POZIV NA SEMINAR „SASTAVLAJNE FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA, PRIJAVA POREZA NA DOBIT I POREZA NA DOHODAK ZA 2019.GODINU“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Udrugom računovođa i financijskih djelatnika Koprivničko-križevačke županije i Hrvatskom zajednicom računovođa i financijskih djelatnika organizira seminar Sastavljanje financijskih izvještaja i porezne prijave za 2019. godinu i aktualnosti u plaćama i socijalnom osiguranju. Seminar će se održati dana 6. veljače 2019.g. u dvorani „Podravke“ Koprivnica, Ante Starčevića 32 s početkom u 9,30 sati.

Predavači su članovi Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika – RIF-a. Prisustvovanje seminaru je besplatno za članove Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije koji su uredno podmirili komorskih doprinos. Prisustvovanje seminaru je moguće samo uz prethodno dostavljenu Prijavnicu koja se nalazi u privitku. Molimo Vas da se prijavite što je prije moguće jer je broj mjesta ograničen.


 


 Natrag
scroll to top