U TIJEKU SU PRIJAVE ZA MAJSTORSKI ISPIT - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije traju prijave za majstorski ispit za rok rujan do 17.07.2020. godine. 

Majstorski ispiti su državno priznati ispiti, regulirani Zakonom o obrtu (NN 143/13, 127/19, 41/20) i Pravilnikom o polaganju majstorskog ispita (NN 88/2002), a mogu se polagati za zvanja s liste vezanih obrta. Majstorsko zvanje omogućuje samostalno otvaranje i vođenje obrta ili vođenje obrta za drugoga obrtnika. 

U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije majstorski ispit se može polagati za sljedeća zanimanja: autoelektričar, autolakirer, autolimar, automehaničar, autoserviser, bravar, dimnjačar, elektroinstalater, elektromehaničar, elektroničar-mehaničar, fasader, frizer, instalater grijanja i klimatizacije, kozmetičar, kuhar, limar, mehaničar poljoprivredne mehanizacije, mesar, mlinar, natkonobar, obućar, očni optičar, pediker, pekar, plinoinstalater, slastičar, soboslikar - ličilac, staklar, stolar, strojobravar, tesar, tokar, trgovac, vodoinstalater, vodoinstalater / instalater grijanja i klimatizacije i zidar. 

DOKUMENTACIJA POTREBNA ZA UPIS:  
-prijavnica 
-rodni list (original, ne stariji od 6 mjeseci) 
-domovnica (original) 
-svjedodžbe o završnom ispitu srednje škole i naučničkom/pomoćničkom ispitu  
-ispis iz e-radne knjižice 
-Ugovor o radu za zanimanje za koji se želi polagati majstorski ispit ili potvrda o radnom iskustvu (za zanimanje za koje se polaže ispit, koju izdaje poslodavac i ovjerava se kod javnog bilježnika)  
-za obrtnike obrtnica 
-osobna iskaznica 

Obrtničko učilište POUKA organizira pripremnu nastavu za majstorski ispit. Učilište raspolaže suvremenim nastavnim sredstvima i pomagalima, a pripreme izvode vrhunski stručnjaci. 

Više informacija možete pronaći u letku, a sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 048/624-476 ili e-mail: obrazovanje-kc@hok.hr.


Natrag
scroll to top