ODRŽANA 1. SJEDNICA ORGANIZACIJSKOG ODBORA 23. OBRTNIČKOG I GOSPODARSKOG SAJMA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U Križevcima je jučer, 09. rujna 2020. godine održana 1. sjednica Organizacijskog odbora 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.


Sjednicom je predsjedao Predsjednik Organizacijskog odbora i župan Koprivničko-križevačke županije gospodin Darko Koren.


Tijekom sjednice održana je rasprava vezana uz način organizacije 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije. Zaključeno je da, s obzirom na epidemiološku situaciju i mjere koje se trenutno provode, nije moguće organizirati sajam u obliku kakav je bio prethodnih godina. Isto tako, utvrđeno je da su gotovo sve sajamske manifestacije otkazane.


Nadalje, postoji velik broj obrtnika, OPG-a i poduzeća koji se bave proizvodnjom proizvoda za krajnje potrošače te je njihova prodaja isključivo vezana za sajmove i manifestacije.


U svezi s navedenim, zaključeno je da će se organizirati sajam prodajnog karaktera na otvorenom u kućicama i na štandovima. Sajam će se održati 13. i 14. studenog 2020. godine na Strossmayerovom trgu u Križevcima.


Odlučeno je da će se ponuditi suradnja Gradu Koprivnici da se takva manifestacija održi i u Koprivnici uz Dan grada te da će se takva manifestacija održati i u Đurđevcu zajedno s Danima voća.


Na ovaj način će se osigurati kontinuitet sajmovanja, poštivanje epidemioloških mjera, a proizvođačima će se osigurati prodaja njihovih proizvoda.


Direktor sajma gospodin Božo Barać zadužen je za ispitivanje interesa među obrtnicima za sudjelovanjem na ovakvom obliku 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.
Natrag
scroll to top