U prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije 22. ožujka 2021. održana je redovita s" />
ODRŽANA SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA I SKUPŠTINE OBRTNIČKE KOMORE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije 22. ožujka 2021. održana je redovita sjednica Upravnog odbora i Skupštine Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije. Na sjednici je prihvaćeno Financijsko izvješće i Izvješće o radu Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije  za 2020. godinu.

Iskazano je zadovoljstvo ostvarenim rezultatima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije usprkos otežanim uvjetima rada izazvanim pandemijom COVID-19. Iskazano je zadovoljstvo povećanjem broja obrta u Koprivničko-križevačkoj županiji.
Raspravljano je o teškoćama u poslovanju obrtnika, a posebno u onim djelatnostima koje su bile zatvorene ili čije je poslovanje bilo ograničeno odlukama Stožera civilne zaštite. Iskazano je zadovoljstvo mjerama HZZ-a za očuvanje radnih mjesta i nadoknadom dijela fiksnih troškova.

Zaključeno je da se putem Hrvatske obrtničke komore zatraže i dodatne mjere kojima bi se omogućilo da obrtnici što lakše premoste probleme uzrokovane pandemijom COVID-19 i izražena je nada da će se što prije moći sve djelatnosti obavljati normalno.
Natrag
scroll to top