Koprivničko-križevačka županija objavila je Javni poziv za aktivnost A 100199 Potpora male vrijednosti za samozapošljavanje " />
JAVNI POZIV ZA AKTIVNOST A 100199 – POTPORA MALE VRIJEDNOSTI ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE „START UP“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Koprivničko-križevačka županija objavila je Javni poziv za aktivnost A 100199 Potpora male vrijednosti za samozapošljavanje „Start up”.

Prihvatljivi korisnici potpora su svi bez obzira da li se nalaze / ne nalaze u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koji se žele samozaposliti kroz osnivanje novog obrta / trgovačkog društva (d.o.o., j.d.o.o.) za proizvodne djelatnosti odnosno djelatnosti iz područja C – Prerađivačka industrija, odjeljak 10 - 33, prema NKD-u kao i popisa deficitarnih zanimanja preporučenih od HZZ-a i Hrvatske obrtničke komore, kao što su zavarivač, limar, bravar, strojobravar, keramičar, elektroinstalater, električar, mesar, pekar, cvjećar, vulkanizer, rukovatelj građevinskim strojevima i drugim deficitarnim zanimanjima.

Iznos potpore je 30.000,00 kuna.

Koprivničko-križevačka županija će dodjeljivati potpore za troškove povezane uz obavljanje djelatnosti sukladno točki IV. Programa 1006 Konkurentno gospodarstvo, Aktivnosti 100199 Potpora za samozapošljavanje „Start up”.

Zahtjevi upotpunjeni dokumentacijom se podnose do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 02. kolovoza 2021. godine na adresu: Koprivničko-križevačka županija Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu, soba 61/II Antuna Nemčića 5, 48 000 Koprivnica ili na e-mail: pisarnica@kckzz.hr ili jasna.sabolic@kckzz.hr.

Natrag
scroll to top