PLAN CIJEPLJENJA RADNO AKTIVNOG STANOVNIŠTVA - POZIV ZA PRIJAVU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

S ciljem da se maksimalno pojednostavi i troškovno minimizira postupak cijepljenja radno aktivnog stanovništva protiv bolesti COVID-19 i radi zaštite zdravlja obrtnika i njihovih zaposlenika, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije pozivaju obrtnike da dostave popis zaposlenika koji se žele cijepiti.

U privitku možete pronaći tabelu u koju je potrebno upisati tražene podatke za sve zaposlenike koji su se prijavili za cijepljenje. Popunjenu tabelu potrebno je vratiti na e-mail adresu: ok.koprivnica@hok.hr do 01. svibnja ove godine.

Ukoliko imate kakvih pitanja možete se obratiti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije na broj telefona 048/624-476.

Županijski Stožer civilne zaštite će u suradnji sa  Zavodom za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije organizirati kolektivno cijepljenje na punktovima u gradovima Koprivnica, Križevci i Đurđevac.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije će obavijestiti sve obrtnike koji će prijaviti svoje zaposlenike o mjestu i terminu cijepljenja. Molimo sve prijavljene da se drže dobivenih termina.

Planira se da će cijepljenje radno aktivnog stanovništva početi početkom svibnja 2021. godine, a sve ovisi o dinamici pristizanja cjepiva i završetku cijepljenja I. kategorije stanovništva.

Natrag
scroll to top