Dana 13. travnja 2021. godine u Koprivnici je" />
ODRŽAN TRENING ZA DJELATNIKE KOMORSKOG SUSTAVA – HOK OBRTNIK PLUS - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Dana 13. travnja 2021. godine u Koprivnici je održan trening za tajnike Područnih obrtničkih komora i Udruženja obrtnika s područja Koprivničko-križevačke, Virovitičko-podravske, Bjelovarsko-bilogorske i Požeško-slavonske županije.

Tema treninga bila je predstavljanje projekta HOK Obrtnik plus i mogućnosti korištenja pogodnosti iz navedenog projekta za članstvo.

Treningu su prisustvovali Glavna tajnica Hrvatske obrtničke komore mr. sc. Mirela Lekić, savjetnica za međunarodnu suradnji i EU Violeta Jelić, savjetnica za odnose s javnošću i protokol Matea Sedmak Martinčić, vanjska suradnica Hrvatske obrtničke komore Ines Kozina i tajnici Područnih obrtničkih komora i Udruženja obrtnika.

Treningu su također prisustvovali predstavnik HEP Opskrbe i predstavnik INA-e koji su prezentirali mogućnosti koje nude za članove Hrvatske obrtničke komore.

Kroz pogodnosti koje nude partneri iz projekta HOK Obrtnik plus obrtnici mogu ostvariti značajne uštede i pogodnosti, a popis svih partnera u okviru projekta možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.hok.hr/pogodnosti/hok-obrtnik-plus.
Natrag
scroll to top