S obzirom da je Nacionalni stožer Civilne zaštite donio Odluku da se mogu održavati sajmovi, obavili smo razgovor s Koprivni" />
OBAVIJEST OBRTNICIMA KOJI NASTUPAJU NA SAJMOVIMA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

S obzirom da je Nacionalni stožer Civilne zaštite donio Odluku da se mogu održavati sajmovi, obavili smo razgovor s Koprivničko-križevačkom županijom vezano uz sufinanciranje nastupa obrtnika na sajmovima.

Kako je u proračunu Koprivničko-križevačke županije zbog pandemije korona virusa brisana stavka sufinanciranja nastupa na sajmovima, dogovorili smo sljedeće:
1. obrtnici mogu individualno nastupati na sajmovima za koje imaju interes te čuvati račune od sajma, a Koprivničko-križevačka županija će rebalansom proračuna na jesen osigurati sredstva i sufinancirati nastupe na sajmovima u cijeloj 2021. godini
2. ukoliko na nekom sajmu želi nastupiti više obrtnika onda možemo organizirati zajednički nastup, a takav nastup bi odmah platila Koprivničko-križevačka županija organizatoru sajma.

U slučaju potrebe za dodatnim pojašnjenjima obratite se u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije na broj 048/623-408 ili e-mail: ok.koprivnica@hok.hr.
Natrag
scroll to top