U utorak, 08. svibnja 2021. godine održana je 1. konstituirajuća sjednica Sekcije drvoprerađivača Hrvatske obrtničke komore" />
KSENIJA KOLAREVIĆ, VLASNICA OBRTA „KOLEKS” IZ MOLVI IZABRANA ZA PREDSJEDNICU SEKCIJE DRVOPRERAĐIVAČA HOK-A - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U utorak, 08. svibnja 2021. godine održana je 1. konstituirajuća sjednica Sekcije drvoprerađivača Hrvatske obrtničke komore. Ksenija Kolarević, vlasnica obrta za proizvodnju drvene ambalaže „Koleks” iz Molvi jednoglasno je izabrana za Predsjednicu novoosnovane Sekcije.

Predstavnici drvoprerađivačke industrije odlučili su oformiti Sekciju unutar HOK-a kako bi legitimnim instrumentima mogli raditi na razvoju industrije i rješavanju problema.

Jedna od glavnih zadaća Sekcije bit će osiguravanje bolje provedbe raspodjele sirovina za obrtnike iz drvoprerađivačkog sektora.

S obzirom da unutar struke postoje specifični problemi i interesi, Sekcija će imati zadaću slušati stvarne potrebe obrtnika iz drvoprerađivačkog sektora.

Izbor obrtnice Ksenije Kolarević za Predsjednicu Sekcije drvoprerađivača HOK-a veliko je priznanje za kvalitetan rad obrtnika i Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.
Natrag
scroll to top