Predstavnici Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije na čelu s Tajnikom Komore Božom Baraćem posjetili su Hrvatski sabor n" />
PREDSTAVNICI OBRTNIČKE KOMORE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE POSJETILI HRVATSKI SABOR NA POZIV KLUBA ZASTUPNIKA HSLS-A I REFORMISTA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Predstavnici Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije na čelu s Tajnikom Komore Božom Baraćem posjetili su Hrvatski sabor na poziv Kluba zastupnika HSLS-a i Reformista na čelu s gospodinom Dariom Hrebakom.

Na sastanku se razgovaralo o brojnim pitanjima o obrtništvu i najavljenim Izmjenama i dopunama Zakona o obrtu.

Glavna tema sastanka je bio razgovor o Obrascu prethodne procjene Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o obrtu kojim se najavljuje reforma komorskog sustava.

Predstavnici Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije prezentirali su rad Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, ali i predstavili rad drugih Županijskih komora odnosno njihov značaj za obrtnike.

Istaknuto je da je jako važno da se očuva komorski sustav te da je važnije da se unaprijedi rad i efikasnost sustava, a da najvrjedniji dio tog sustava zapravo jesu Područne obrtničke komore i da one imaju najviše potencijala.

Također, u razgovoru je istaknuta važnost da se sačuvaju zaposlenici sustava i imovina koju su obrtnici s određenog područja mukotrpno stjecali generacijama. Na kraju je jednoglasno zaključeno da treba očuvati i unaprijediti komorski sustav, a Klub zastupnika HSLS i Reformisti će dati podršku očuvanju takvog sustava.
Natrag
scroll to top