U prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije 20. prosinca 2021. održana je redovita sjednica Upravnog odbora i Sku" />
ODRŽANA SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA I SKUPŠTINE OBRTNIČKE KOMORE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije 20. prosinca 2021. održana je redovita sjednica Upravnog odbora i Skupštine Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.

Svim prisutnim članovima prezentirale su se aktivnosti koje su provedene u vremenu između dvije sjednice te one aktivnosti koje se planiraju u narednom razdoblju. Izvješće o provedenim aktivnostima podrazumijeva sudjelovanje na sajmovima, sjednicama, manifestacijama, poslovnim sastancima vezanim uz projekte, provođenje majstorskih ispita i ispita o stručnoj osposobljenosti.

Iskazano je zadovoljstvo ostvarenim rezultatima i provedenim aktivnostima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.

Na sjednicama su jednoglasno donesene Odluka o Izmjenama i dopunama Financijskog plana za 2021. godinu, Odluka o Financijskom planu Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije za 2022. godinu i Odluka o Programu rada Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije za 2022. godinu te je imenovana inventurna komisija.

Nadalje, raspravljano je o teškoćama u poslovanju obrtnika, a posebno u onim djelatnostima čije je poslovanje bilo ograničeno odlukama Stožera civilne zaštite RH, a vezano uz pandemiju korona virusa.
Natrag
scroll to top