OBAVIJEST O OBJAVLJENIM JAVNIM POZIVIMA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA KORISNIKE IZ PODRUČJA GOSPODARSKIH DJELATNOSTI - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Koprivničko-križevačka županija je raspisala Javne pozive za dodjelu bespovratnih sredstava koje spadaju u potpore male vrijednosti za obrtnike i druge gospodarstvenike. 

Objavljeni su sljedeći Javni pozivi:
1. Javni poziv za tekući projekt T 100093 Potpore male vrijednosti po direktivi 1407 Više informacija dostupno je na sljedećoj poveznici. 
2. Javni poziv za poduzetničke kredite po projektu "Obrtna sredstva za mikro i male poduzetnike" Više informacija dostupno je na sljedećoj poveznici. 
3. Javni poziv za aktivnost A100021 Županijski obrtnički i gospodarski sajmovi Više informacija dostupno je na sljedećoj poveznici.
4. Javni poziv poslovnim subjektima privatnog sektora za korištenje subvencioniranih kredita po programima "Poduzetništvo mladih, žena i početnika" i "Investicije privatnog sektora" Više informacija dostupno je na sljedećoj poveznici.
5. Javni poziv "Potpora male vrijednosti sufinanciranje kamate za poljoprivrednu proizvodnju" Više informacija dostupno je na sljedećoj poveznici. 
6. Javni poziv za Tekući projekt T 100004 Poticanje izgradnje gospodarskih građevina subvencioniranjem glavnih građevinskih projekata javnog i privatnog sektora  Više informacija dostupno je na sljedećoj poveznici. 

Za dodatne informacije možete se javiti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije na broj 048/624-476.
Natrag
scroll to top