Od 05. do 09. travnja u Mostaru se održava 23. Međunarodni sajam gospodarstva, jedna od značajnijih gospodarskih manifestacija u re" />
OBRTNICI IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NASTUPAJU NA SAJMU U MOSTARU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Od 05. do 09. travnja u Mostaru se održava 23. Međunarodni sajam gospodarstva, jedna od značajnijih gospodarskih manifestacija u regiji. Ovogodišnja zemlja partner je Mađarska, a na sajmu se predstavlja više od 750 izlagača iz dvadesetak zemalja.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom, HGK Županijskom komorom Koprivnica i PORA Regionalnom razvojnom agencijom Koprivničko-križevačke županije organizirala je zajedničko predstavljanje za 20 obrtnika i poduzetnika.

Na zajedničkom izložbenom prostoru Koprivničko-križevačke županije predstavila se i Hrvatska obrtnička komora sa svojim promidžbenim materijalima i promidžbenim materijalima obrtnika „Elmet“, „Mikromotor“, „Ljevaonica Duni“ i „Klesarstvo Stanković“.

Otvorenju 23. Međunarodnog sajma gospodarstva prisustvovala je delegacija Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije na čelu s predsjednicom Irenom Kovačić.

Svečanosti otvorenja prisustvovali su i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, predsjednik Vlade Federacije BiH Fadil Novalić, predsjedatelj Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija, predsjednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović, gradonačelnik Mostara Mario Kordić,  direktorica Mostarskog sajma Dalfina Bošnjak, župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren sa suradnicima, župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović sa suradnicima, predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić sa suradnicima, predstavnici HGK Županijske komore Koprivnica, PORA-e Regionalne razvojne agencije KKŽ, županijski poduzetnici i obrtnici te brojni drugi uzvanici.

Prilikom obilaska sajma, izložbeni prostor Koprivničko-križevačke županije posjetila je delegacija na čelu s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Andrejom Plenkovićem. 

Tijekom pet sajamskih dana, na 30 tisuća kvadratnih metara izložbenog prostora, predstavit će se gospodarski subjekti iz skoro svih grana ekonomije, među kojima prednjače poljoprivreda, gastronomija, turizam i uslužne djelatnosti te IT sektor i elektroindustrija. Sajam je također mjesto održavanja bilateralnih političkih razgovora, konferencija, skupova i prezentacija.
Natrag
scroll to top