SUDJELOVANJE OBRTNIKA NA SAJMU U SKLOPU MANIFESTACIJE "KRIŽEVAČKO VELIKO SPRAVIŠČE" - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Grad Križevci i Turistička zajednica Grada Križevaca organiziraju manifestaciju Križevačko veliko spravišče koja će se ove godine održati u svom tradicionalnom terminu, od 03. do 05. lipnja 2022. godine u Križevcima.

U sklopu manifestacije, svakodnevno će se održati i sajam tradicionalnih obrta i zanata, rukotvorina i domaćih proizvoda kako bi svim posjetiteljima predstavili širok spektar djelatnosti, proizvoda i usluga OPG-a, obrtnika, poduzeća i kreativaca koji djeluju na širem području Grada Križevaca, kao i gostujućih izlagača.

Na sajmu će se organizirati prodaja proizvoda ručne izrade, suvenira, autohtonih proizvoda, proizvoda tradicionalnih zanata i obrta, domaće radinosti i OPG-a.

Za sudjelovanje na sajmu, prijaviti se možete zaključno do 27. svibnja 2022. godine, odnosno, do zauzeća svih slobodnih površina, putem prijavnog obrasca, a svi uvjeti i detalji izlaganja definirani su u Javnom natječaju za zakup javnih površina za vrijeme održavanja 54. Križevačkog velikog spravišča od 3. do 5. lipnja 2022. godine koji je dostupan na sljedećoj poveznici: Javni natječaj.

Zakup javne površine za tradicijske i prodajne djelatnosti, ako ćete izlagati na štandu, je besplatan.

Za upite o prijavama možete se javiti u Turističku zajednicu Grada Križevaca, na broju telefona: 048/681 199, mobitela 091/581 9613 ili na e-mail: spravisce@krizevci.hr

Natrag
scroll to top