Koprivničko-križevačka županija je u suradnji s Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijskom komorom" />
U KOPRIVNICI, ĐURĐEVCU I KRIŽEVCIMA ODRŽANA PREZENTACIJA ZANIMANJA SREDNJIH ŠKOLA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Koprivničko-križevačka županija je u suradnji s Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijskom komorom Koprivnica, HZZ Područnim uredom Križevci te srednjim školama u sva tri županijska grada organizirala prezentaciju srednjih škola i zanimanja.

Prezentacije su se održavale od 25. do 27. svibnja 2022. godine u sklopu promocije upisa u srednje škole.

Prva prezentacija održana je u srijedu, 25. svibnja u Koprivnici ispred novoizgrađenog županijskog Centra kompetentnosti gdje su se predstavile Gimnazija „Fran Galović“, Srednja škola Koprivnica i Obrtnička škola Koprivnica, koja je ujedno obilježila i Dan otvorenih vrata.

Prezentacija u Đurđevcu održana je u četvrtak, 26. svibnja na Trgu svetog Jurja gdje su se predstavile Strukovna škola Đurđevac i Gimnazija Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac.

U petak, 27. svibnja u Križevcima na Strossmayerovom trgu prezentaciju su održale Gimnazija Ivana Zakmardija Dijankovečkog, Srednja škola „Ivan Seljanec” i Srednja gospodarska škola Križevci.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije promovirala je upise u strukovna i deficitarna zanimanja u jedinstvenom modelu obrazovanja.

Ravnatelji, profesori i učenici srednjih škola predstavili su svoja zanimanja, a učenicima osnovnih škola bila je to prilika da se upoznaju sa svim programima koje škole nude kako bi lakše odabrali svoje buduće zvanje.
Natrag
scroll to top