Koprivničko-križevačka županija objavila je Javni poziv za aktivnost A 100199 Potpora male vrijednosti za samozapošl" />
JAVNI POZIV ZA AKTIVNOST A 100199 – POTPORA MALE VRIJEDNOSTI ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE „START UP“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Koprivničko-križevačka županija objavila je Javni poziv za aktivnost A 100199 Potpora male vrijednosti za samozapošljavanje „Start up”.

Prihvatljivi korisnici potpora su svi bez obzira da li se nalaze / ne nalaze u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koji se žele samozaposliti kroz osnivanje novog obrta / trgovačkog društva (d.o.o., j.d.o.o.) za proizvodne djelatnosti odnosno djelatnosti iz područja C – Prerađivačka industrija, odjeljak 10 - 33, prema NKD-u kao i popisa deficitarnih zanimanja preporučenih od HZZ-a i Hrvatske obrtničke komore, kao što su zavarivač, limar, bravar, strojobravar, keramičar, elektroinstalater, električar, mesar, pekar, cvjećar, vulkanizer, rukovatelj građevinskim strojevima i drugim deficitarnim zanimanjima.

Iznos potpore je 30.000,00 kuna.

Koprivničko-križevačka županija će dodjeljivati potpore za troškove povezane uz obavljanje djelatnosti.

Zahtjevi upotpunjeni dokumentacijom se podnose do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 30. kolovoza 2022. godine na adresu: Koprivničko-križevačka županija Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu, soba 61/II Antuna Nemčića 5, 48 000 Koprivnica ili na e-mail: pisarnica@kckzz.hr.

Natrag
scroll to top