U četvrtak 08. rujna 2022.g. otvoren je 30. Zagorski gospodarski zbor u Krapini, najznačajnija i najveća gospodarska manifestacija " />
NASTUP OBRTNIKA IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA 30. ZAGORSKOM GOSPODARSKOM ZBORU U KRAPINI - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U četvrtak 08. rujna 2022.g. otvoren je 30. Zagorski gospodarski zbor u Krapini, najznačajnija i najveća gospodarska manifestacija u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Zagorski gospodarski zbor okupio je veliki broj poduzetnika i obrtnika koji su prezentirali gospodarski, obrtnički i turistički potencijal, ali i bogatu ponudu poljoprivrednih proizvoda.

U organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije svoje proizvode na 30. Zagorskom gospodarskom zboru izlaže 6 obrtnika iz Koprivničko-križevačke županije.

Jubilarni 30. Zagorski gospodarski zbor otvorio je izaslanik ministrice poljoprivrede Marije Vučković, državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede Šime Mršić.

U ime Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije otvorenju 30. Zagorskog gospodarskog zbora su prisustvovali Tajnik Komore Božo Barać i Marinela Bašić.
Natrag
scroll to top