U prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije 13. ožujka 2023. godine održana je redovita sjednica Upravnog odbora " />
ODRŽANA SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA I SKUPŠTINE OBRTNIČKE KOMORE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije 13. ožujka 2023. godine održana je redovita sjednica Upravnog odbora i Skupštine Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.

Svim prisutnim članovima prezentirale su se aktivnosti koje su provedene u vremenu između dvije sjednice te one aktivnosti koje se planiraju u narednom razdoblju.

Na sjednicama su jednoglasno donesene Odluka o prihvaćanju Izvješća o radu Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije za 2022. godinu i Odluka o prihvaćanju Financijskog izvješća Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije za 2022. godinu.

Članovi Upravnog odbora i Skupštine iskazali su zadovoljstvo ostvarenim rezultatima i provedenim aktivnostima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.
Natrag
scroll to top