U ponedjeljak, 20. ožujka 2023. godine u Splitu je otvorena manifestacija „Praznik cvijeća” i po drugi puta je održan F" />
ODRŽANA MANIFESTACIJA "PRAZNIK CVIJEĆA" U SPLITU I 2. FORUM SEKCIJE CVJEĆARA HRVATSKE OBRTNIČKE KOMORE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U ponedjeljak, 20. ožujka 2023. godine u Splitu je otvorena manifestacija „Praznik cvijeća” i po drugi puta je održan Forum Sekcije cvjećara Hrvatske obrtničke komore.

U sklopu manifestacije za cvjećare je organizirana edukativna prezentacija na temu Uskrsa i panel rasprava „Cvjeta li cvjećarstvo u Hrvatskoj – sadašnjost i budućnost“. Na panel raspravi predstavnici resornih ministarstava, Državnog inspektorata, veletrgovine repromaterijala, Europske asocijacije cvjećara te Sekcije cvjećara HOK-a raspravljali su o problemima s kojima se ova struka susreće u svakodnevnom poslovanju te promjenama koje su se dogodile u industriji cvijeća.

Forum cvjećara HOK-a podržalo je i izaslanstvo Hrvatske obrtniče komore na čelu s predsjednikom Daliborom Kratohvilom.

U ime Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Udruženja obrtnika Koprivnica pripremama za 46. Praznik cvijeća i Forumu Sekcije cvjećara HOK-a prisustvovali su Irena Kovačić, predsjednica Obrtničke komore KKŽ i članica Sekcije cvjećara HOK-a, Tihomir Košćak, predsjednik Sekcije cvjećara Udruženja obrtnika Koprivnica te Anita Harambašić i Helena Hraščanec, članice Sekcije cvjećara Udruženja obrtnika Koprivnica.
Natrag
scroll to top