Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije redovito i sustavno provodi promociju obrtničkih zanimanja i upisa u srednje struk" />
PROMOCIJA STRUKOVNIH ZANIMANJA U OSNOVNIM ŠKOLAMA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije redovito i sustavno provodi promociju obrtničkih zanimanja i upisa u srednje strukovne škole kroz niz aktivnosti u suradnji sa strukovnim i osnovnim školama naše županije.

Kako bi potaknuli učenike osnovnih škola da svoje školovanje nastave u nekom od obrtničkih zanimanja, održavamo motivacijske radionice za učenike osmih razreda osnovnih škola.

Prezentacije smo započeli danas, 17. travnja u Osnovnoj školi Molve za 28 učenika, a kroz travanj i svibanj održat ćemo prezentacije za učenike 15 osnovnih škola s područja županije.

Promocijom obrtničkih zanimanja želimo približiti obrtništvo učenicima i njihovim roditeljima, informirati ih o prednostima obrazovanja za obrtništvo kako bi smanjili postojeće predrasude o školovanju za obrtnička zanimanja te na taj način povećati odaziv učenika na upis u programe deficitarnih obrtničkih zanimanja.
Natrag
scroll to top