U ĐURĐEVCU ODRŽANA PANEL RASPRAVA „REKREIRAJ POSAO I ŽIVOT“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Jučer je u Đurđevcu održana panel rasprava „Rekreiraj posao i život“ koju su organizirali Hrvatska zajednica županija i Koprivničko-križevačka županije u okviru projekta WORKLIFE4YOU kojega provode Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike u partnerstvu s Hrvatskom zajednicom županija i tvrtkom Spona code.

Cilj panel rasprave bio je okupljanje žena na vodećim pozicijama u javnom i privatnom sektoru koje su se dotaknule tema ženskog poduzetništva, osnaživanja uloga žena, stvaranja povoljne poduzetničke klime i poticaja za start-up poduzeća. U sklopu panel rasprave predstavljene su smjernice proizašle iz istraživanja u sklopu projekta „Rekreiraj posao i život“ o problematici ravnoteže privatnog i poslovnog života među zaposlenim majkama/trudnicama.

Moderatorica panela bila je Verica Rupčić, predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije i vanjska članica Odbora za ravnopravnost spolova Hrvatskog sabora.

Na panelu su sudjelovale i dvije obrtnice s područja Koprivničko-križevačke županije – Željka Lukanec, vlasnica obrta za izradu suvenira POKLON DOBRA IDEJA i Kristina Vrhovec, vlasnica obrta za savjetovanje KRITOM CONSULTING koje su podijelile svoja iskustva vezano za pokretanje vlastitog poslovanja i usklađivanja privatnog i poslovnog života.

U ime Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije panel raspravi prisustvovala je tajnica Marinela Bašić. Foto: ePodravina.hr
Natrag
scroll to top