Na 15. Obrtničkim sportskim igrama koje su održane u Malom Lošinju od 11. do 14. svibnja 2023. godine nastupilo je oko 850 s" />
ODRŽANE 15. OBRTNIČKE SPORTSKE IGRE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Na 15. Obrtničkim sportskim igrama koje su održane u Malom Lošinju od 11. do 14. svibnja 2023. godine nastupilo je oko 850 sudionika.

Natjecatelji su se natjecali u devet sportskih disciplina: mali nogomet, kuglanje, tenis, stolni tenis, povlačenje užeta, pikado, odbojka na pijesku, boćanje i kross.

Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije predstavljalo je 33 sudionika obrtnika, obrtnika umirovljenika i njihovih djelatnika. I ovaj put obrtnici iz Koprivničko-križevačke županije postigli su zapažene rezultate.

U ukupnom poretku osvojili su 4. mjesto. Ženska obrtnička ekipa Kuglačkog kluba Koprivnica osvojila je 2. mjesto (Ljubica Dorić, Silvija Vadla, Tatjana Balog, Mirjana Gabaj, Sandra Pehnec), dok je muška ekipa obrtnika u malom nogometu osvojila 3. mjesto (Alen Špoljar, Mihael Mladen, Boris Prstec, Robert Rumenjak, Radomir Božović, Žarko Bastašić, Vitomir Mijić, Duško Borojević, Marijan Huzjak).

Čestitamo kuglašicama i nogometašima, ali i svim ostalim sudionicima Obrtničkih sportskih igara koji su dostojno predstavljali Koprivničko-križevačku županiju!
Natrag
scroll to top