POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZA SUDJELOVANJE U PROCESU ENERGETSKE OBNOVE OBITELJSKIH KUĆA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Regionalna energetska agencija Sjever iz Koprivnice provodi aktivnosti na području Grada Koprivnice, Varaždina, Virovitice i Zagreba koje su usmjerene prema građanima koji su zainteresirani za nadolazeći Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća čija se objava očekuje u rujnu.

Regionalna energetska agencija Sjever će u suradnji s Obrtničkom komorom KKŽ formirati registar zainteresiranih gospodarskih/obrtničkih subjekata koji su voljni sudjelovati u procesu energetske obnove obiteljskih kuća u 2023. godini kako bi spojili ponudu i potražnju, odnosno kako bi građanima mogli ponuditi gotov popis tvrtki kojima se mogu javiti u vezi dobivanja ponude i u vezi izvođenja samih radova u sklopu ovog poziva. 

Pozivamo sve obrtnike koji su zainteresirani i koji se bave djelatnostima relevantnim za energetsku obnovu te žele sudjelovati u procesu energetske obnove obiteljskih kuća da nam se povratno jave na e-mail: ok.koprivnica@hok.hr ili telefon 048/624-476. 
Natrag
scroll to top