ODRŽANA 2. SJEDNICA ORGANIZACIJSKOG ODBORA 25. OBRTNIČKOG I GOSPODARSKOG SAJMA KKŽ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U Gradskoj upravi Grada Križevaca danas je održana druga sjednica Organizacijskog odbora 25. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije. Sjednicu je otvorio predsjednik Organizacijskog odbora župan Darko Koren zahvalivši svima na dolasku i na doprinosu organizaciji sajma.

Tema ovogodišnjeg sajma je „Razvoj ruralnog turizma u Koprivničko-križevačkoj županiji“ s obzirom na brojne projekte koji se provode u županiji u području razvoja turizma i turističke infrastrukture. Kao i svake godine, sajam tradicionalno ima županiju partnera, a ove je godine ta čast pripala Virovitičko-podravskoj županiji.

Na sjednici se razgovaralo o programu sajma, a pored onih tradicionalnih programa, kao što su proslava Martinja po Križevačkim štatutima, modna revija i revija frizura te izložba malih životinja, u pripremi su i ostali programi koji će se povezati s temom sajma. 

Za informacije i prijave obratite se u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, na tel: 00 385 48 623 408 ili e-mail: ogs.krizevci@gmail.com.

Veselimo se Vašem dolasku na 25. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije!    

Foto: Grad Križevci
Natrag
scroll to top