U četvrtak 07. rujna 2023.g. otvoren je 31. Zagorski gospodarski zbor u Krapini, najznačajnija i najveća gospodarska manifestacija " />
NASTUP OBRTNIKA IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA 31. ZAGORSKOM GOSPODARSKOM ZBORU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U četvrtak 07. rujna 2023.g. otvoren je 31. Zagorski gospodarski zbor u Krapini, najznačajnija i najveća gospodarska manifestacija u Krapinsko-zagorskoj županiji. Zagorski gospodarski zbor okupio je veliki broj poduzetnika i obrtnika koji prezentiraju gospodarski, obrtnički i turistički potencijal, ali i bogatu ponudu poljoprivrednih proizvoda.

U organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije svoje proizvode na 31. Zagorskom gospodarskom zboru izlažu i obrtnici iz Koprivničko-križevačke županije.

31. Zagorski gospodarski zbor otvorio je izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića i ministrice poljoprivrede Marije Vučković, državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede Zdravko Tušek.

Otvorenju je prisustvovao zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić, a u ime Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije otvorenju sajma je prisustvovala tajnica Marinela Bašić.
Natrag
scroll to top