U petak, 08. rujna 2023. godine u organizaciji Gospodarske i trgovačke komore Nagykanisza održana je gospodarska konferencija. " />
ODRŽAN GOSPODARSKI FORUM U NAGYKANIZSI - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U petak, 08. rujna 2023. godine u organizaciji Gospodarske i trgovačke komore Nagykanisza održana je gospodarska konferencija. Gospodarskoj konferenciji je u ime Koprivničko-križevačke županije prisustvovao pročelnik Darko Masnec, a u ime Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije tajnica Marinela Bašić.

Uz brojne goste nazočni su bili i veleposlanik Republike Hrvatske u Mađarskoj dr.sc. Mladen Andrlić, počasni konzul Republike Hrvatske u Nagykanizsi dr. Atila Kos, ministar regionalnog razvoja dr. Tibor Navracsicsvladine povjerenice odgovorne za razvoj gospodarske zone sjeverozapadne Mađarske dr. Czunyiné Judit Bertalan, član mađarskog parlamenta Peter Cseresnyes, gradonačelnik grada Nagykanizse Balogh László, predsjednik Gospodarske i industrijske komore Nagykanizsa Joszef Polay i brojni drugi uzvanici.

Na konferenciji su održane prezentacije na temu kružnog gospodarstva, ciljeva gospodarskog razvoja, utjecaja energetske krize i inflacije na malo i srednje poduzetništvo, a tom su prilikom dodijeljena i priznanja najboljim poduzetnicima.

Također, temeljem potpisanog Sporazuma o suradnji između Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Gospodarske i trgovačke komore u Nagykanizsi, nakon održane konferencije razgovaralo se i o uspostavi zajedničke suradnje i mogućnosti apliciranja na natječaj u okviru prekogranične suradnje (Interreg Danube Region Programme). 

Foto: NAKKIK
Natrag
scroll to top