ODRŽANA EDUKACIJA "KOMUNIKACIJSKE VJEŠTINE I VJEŠTINE PREGOVARANJA" - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U srijedu i četvrtak, 27. i 28. rujna u prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije održana je edukacija za obrtnike na temu "Komunikacijske vještine i vještine pregovaranja". Edukacija je održana za 18 obrtnika. 

Ova vrijedna edukacija okupila je entuzijastičnu skupinu obrtnika koji su prepoznali važnost kontinuiranog usavršavanja u području komunikacijskih vještina i vještina pregovaranja. Predavač je bio iskusni stručnjak s bogatim iskustvom u poslovanju, koji je svojim znanjem obogatio polaznike.

Tijekom edukacije, sudionici su imali priliku naučiti nove tehnike komuniciranja, razumjeti važnost verbalne i neverbalne komunikacije te razviti vještine pregovaranja koje će im pomoći u unapređenju poslovnih odnosa i postizanju uspjeha u svom obrtu.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije ponosna je što je mogla biti domaćin ove vrijedne edukacije i doprinijeti profesionalnom razvoju naših obrtnika. Vjerujemo da su sudionici dobili korisne alate koji će im pomoći u njihovim poslovnim pothvatima.

Hvala svima koji su sudjelovali i doprinijeli uspješnom održavanju ove edukacije! Veselimo se budućim zajedničkim projektima i događajima koji će obogatiti našu obrtničku zajednicu.
Natrag
scroll to top