ODRŽANA REVIJA FRIZURA I MODNA REVIJA U OKVIRU 25. OBRTNIČKOG I GOSPODARSKOG SAJMA KKŽ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U sklopu 25. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije jučer su u sportskoj dvorani Gimnazije I. Z. Dijankovečkoga u Križevcima održane Revija frizura i modna revija.

Organizatori su bili Udruženje obrtnika Križevci i Obrtnička komore Koprivničko-križevačke županije, a brojni su posjetitelji uživali u maštovitim kreacijama koje su predstavili modeli na pisti. Mogle su se vidjeti odjevne kreacije domaćih dizajnera, kao i svečane frizure i nakit, a posjetiteljima su predstavljene i plesne točke.

Reviju je podržao i župan Darko Koren, koji je uputio čestitke sudionicima i organizatorima, a prisustvovali su i križevački gradonačelnik Mario Rajn, predsjednica Obrtničke komore KKŽ Irena Kovačić te brojni predstavnici ustanova, udruženja, obrtnika, poduzetnika i ostali gosti.

Zahvaljujemo svim sudionicima revije, posjetiteljima koji su reviju podržali i Udruženju obrtnika Križevci na organizaciji! 
Natrag
scroll to top