ZAVRŠEN 25. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U nedjelju, 12. studenoga 2023.g. završen je 25. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije. Sajam se održavao od 10. do 12. studenoga u prostorima Sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima.

Ovogodišnji sajam okupio je gotovo 200 izlagača iz cijele Hrvatske koji su na ukupno 1.700 m² unutarnjeg i 2.500 m² vanjskog izlagačkog prostora brojnim posjetiteljima predstavili svoje proizvode i usluge.

Sajam je organiziran uz partnerstvo Virovitičko-podravske županije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma i sporta i Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Tema ovogodišnjeg sajma bila je „Razvoj ruralnog turizma u Koprivničko-križevačkoj županiji“, a program je bio obilježen i organizacijom panel rasprava na temu turizma i ruralnog razvoja, prezentacijama i stručnim skupovima te turističkim i gastro-izložbama.

U okviru sajma u organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Udruženja obrtnika Križevci organizirana je Revija frizura i modna revija. Brojni su posjetitelji uživali u maštovitim kreacijama koje su predstavili modeli na pisti. Mogle su se vidjeti odjevne kreacije domaćih dizajnera i obrtnika, kao i svečane frizure i nakit, a posjetiteljima su predstavljene i plesne točke.

Najveseliji događaj bio je nastup Dječjeg vrtića Križevci, COOR Križevci, Dječjeg vrtića Zraka sunca i Dječjeg vrtića Čarobna šuma, a župan i suradnici prisustvovali su i panel raspravi na temu „Vinska klijet - graditeljska baština, kulturno dobro ili turizam?“ koju je organizirala Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije nakon čega je organizirana gastro izložba "Okusi Podravine i Prigorja".

Župan Koren uručio je priznanja ovogodišnjim dobitnicima za najatraktivniji izložbeni prostor:
1. mjesto: Virovitičko-podravska županija
2. mjesto: Obrtnička komora Bjelovarsko-bilogorske županije
3. mjesto: Vino voće povrće j.d.o.o.

Također, zadnji dan održano je izvlačenje dobitnika nagradne igre sajma nakon čega je sajam i službeno zatvoren.

Zahvaljujemo svima koji su svojim sudjelovanjem doprinijeli uspjehu ovogodišnjeg Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije, posebno svim izlagačima i posjetiteljima!
Natrag
scroll to top