Jučer je u prostorima HGK Županijske komore Koprivnica održan informativni događaj namijenjen obrtnicima i poduzetnicima. Glavna " />
ODRŽAN INFO DAN ZA OBRTNIKE I PODUZETNIKE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Jučer je u prostorima HGK Županijske komore Koprivnica održan informativni događaj namijenjen obrtnicima i poduzetnicima. Glavna tema događaja bila je aktualni natječaji za poduzetništvo, kao i oni natječaji za koje se očekuje da će biti otvoreni do kraja godine.

Organizatori događanja su HGK Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i PORA Regionalna razvoja agencija Koprivničko-križevačke županije. Prisutnima se uvodno obratio zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić.

Uz prisustvo velikog broja obrtnika i poduzetnika, informativna radionica pružila je priliku stručnjacima iz različitih institucija da odgovore na pitanja vezana uz potpore za financiranje poduzetničkih projekata.

Sudionici su imali priliku detaljnije se upoznati s mogućnostima koje pružaju razni programi potpora te su dobili korisne informacije o procesu apliciranja i kriterijima za dobivanje sredstava. Ovaj susret je bio prilika za razmjenu iskustava, stvaranje novih poslovnih kontakata i umrežavanje unutar lokalne poduzetničke zajednice.

Zahvaljujemo svima na dolasku i sudjelovanju!

Foto: kckzz.hr 
Natrag
scroll to top